Ο χώρος του γραφείου

To γραφείο της ψυχολόγου Νίκης Ρωμανάκη λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2016 και στεγάζεται στην οδό Μαλικούτη 1Α στο Ηράκλειο Κρήτης.  Αποτελείται από δυο χώρους με ανεξάρτητη είσοδο, ενώ στο χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και υγιεινής ενάντια στη διασπορά του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2.

 Στο χώρο υπάρχει η δυνατότητα να διεξαχθούν ατομικές συνεδρίες, καθώς επίσης συνεδρίες συμβουλευτικής ζεύγους και οικογένειας καθώς και ομαδικές συνεδρίες τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Το γραφείο βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας δίπλα από το ξενοδοχείο Ατλαντίς.

 Περισσότερες πληροφορίες στο χάρτη που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Επικοινωνία. 


Psych-talks

Εκπομπή με θέματα ψυχολογίας μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Livetalks με τους ψυχολόγους Νίκη Ρωμανάκη, Γιάννη Μηναδάκη και Ιωάννα Κολοκυθά.

Γιατί να πάω σε ψυχολόγο; 

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται κανείς να επισκεφτεί έναν ειδικό ψυχικής υγείας. Η εκπομπή απαντά στο ερώτημα αυτό εξηγώντας τους λόγους αλλά και δίνοντας συμβουλές σε σχέση με τα κριτήρια για την σωστή επιλογή ενός ειδικού.

Κρίση Πανικού Ι

Τι είναι η κρίση πανικού; Γιατί παθαίνω κρίση πανικού; Μια συζήτηση γύρω από την ψυχική νόσο των καιρών, μέσα από την αναφορά επιστημονικών στοιχείων γύρω από τα συμπτώματα, τους παράγοντες κινδύνου και την αντιμετώπιση της.

Κρίση Πανικού ΙΙ

Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τις κρίσεις πανικού; Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση τους; Οι απαντήσεις μέσα από την εκπομπή Psych-talks

Πειράματα Ψυχολογίας

Τα πιο γνωστά πειράματα που έδωσαν σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της επιστήμης της ψυχολογίας. Μια συζήτηση γύρω από έρευνες και πειράματα που άλλαξαν την γνώση μας για τον κόσμο.